151513
09:18 25.082023

Закарпатці отримали відзнаки облради з нагоди Дня Незалежності України

Життя 5012

24 серпня голова облради Володимир Чубірко вручив відзнаки службовцям Управління патрульної поліції в Закарпатській області Департаменту патрульної поліції. За вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення законності і правопорядку, захисту інтересів суспільства та держави Грамотою облради нагороджено: Кормоша Яноша – сержанта поліції, поліцейського взводу №2 роти тактико-оперативного реагування, Лебедєву Андріану – старшого лейтенанта поліції, інспектора з рекрутингу відділу кадрового забезпечення, Сидоренка Євгена – рядового поліції, т.в.о. поліцейського взводу №1 роти №2 з обслуговування м. Ужгорода.

Також Грамотою облради, за вагомий особистий внесок у справу забезпечення належної безпеки пасажирських та вантажних перевезень, збереження автодоріг області, високий професіоналізм вшановано В’ячеслава Молнара – старшого державного інспектора відділу державного нагляду в Закарпатській області Державної служби України з безпеки на транспорті.

Спікер облради подякував присутнім за щоденну, відповідальну й сумлінну працю, фаховість та щиро побажав усім Миру, міцного здоров’я, успіхів у професійній діяльності.

Про це інформує Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах