150768
11:28 8.082023

На Тячівщині розпочаті будівельні роботи по відновленню лівобережної дамби

Життя 2249

Через багаторічні паводки та повені, а особливо грудневого паводку 2022 року та січневого 2023 року, які проходили хвилями та зробили свою справу, відбулись значні пошкодження лівобережної дамби в смт.Буштино на річці Теребля.

Пошкодження дамби, під час можливих паводків та повеней несе реальну загрозу затоплення частини селища та руйнації дороги Н-09 “Мукачево-Рогатин”, яка є дорогою Державного значення.

З метою запобігання затоплення селища та руйнації дороги, за ініціативи БУВР Тиси, з обласного бюджету виділено кошти по Програмі охорони навколишнього природнього середовища Закарпатської області на 2021 – 2023 роки, та проведено тендер.

Підприємство ПрАТ «Виноградівська ПМК №78», стало переможцем даного тендеру та сьогодні, 08 серпня розпочало роботи – по об’єкту «Відновлення лівобережної дамби р.Теребля в с.Буштино Буштинська ТГ Тячівського району»;

Також додатково повідомляємо, що за два тижні розпочнуться роботи по об’єкту «Відновлення лівобережної дамби р.Тересва в смт.Криве Тересвянської ТГ Тячівського району» – виконавець підприємство ПрАТ «Виноградівська ПМК №78»

Тячівське МУВГ – Боднар Олена

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах