150408
09:37 29.072023

У Берегові вшанували працівників галузі охорони здоров’я

Життя 2659

Цього року ми вперше відзначаємо професійне свято працівників медичної сфери саме 27 липня. Це нова дата, коли українці віддають шану своїм хоробрим і незламним медикам.

“27 липня, вітаючи місцевих працівників медичної галузі, підкреслив їх відданість високій місії рятувати життя людей у будь-який час та в будь-якому місці – це якості, які яскраво проявились також і під час воєнних дій.

Під час урочистого заходу з нагоди професійного свята вручив почесні грамоти міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та добросовісне виконання своїх обов’язків працівникам КНП «Берегівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Гейзу Гаалу, Діані Ілик, Світлані Франц-Іванині, а також співробітникам КНП «Берегівська лікарня ім. Б. Ліннера»: Еріці Папп, Володимиру Бучку, Олені Мушці, Марії Совбан та Ростиславу Довгенку.

Щиро дякую всім нашим медикам за те, що залишаєтесь далі працювати в нашій громаді в цей нелегкий для нашої країни час та сумлінно виконуєте свої обов’язки заради наших жителів. Окрім місцевих пацієнтів ви також лікуєте поранених бійців, проводите їх реабілітацію. Бажаю всім міцного здоров’я, Божої ласки, побільше терпіння та поменше хворих, і головне – мирного неба. Нехай ваша професійність та відданість справі щодня винагороджується щирою вдячністю та гідною зарплатнею.”

Про це повідомив міський голова Берегова Золтан Бабяк у Facebook.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах