149563
14:39 7.072023

Делегація Закарпатської обласної ради перебуває з робочим візитом у Литві

Життя 4132

На запрошення Самоврядування Каунаського району делегація Закарпатської обласної ради перебуває з робочим візитом у Литві. Вчора голова облради Володимир Чубірко, його перший заступник Андрій Шекета та депутати Андрій Андріїв, Федір Яринич і Василь Скрип взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Литовської Держави.

«З приємністю відзначили, що в кожному виступі спікерів звучить Україна, важливість підтримки, перемоги, виклики і загрози, які для країн пострадянського простору становить росія. Свободолюбива Литва знає, що означає перебувати в лещатах комуністичного режиму, тому це наш надійний союзник в боротьбі з агресією рашистів», – розповів спікер облради.

Під час заходу Володимир Чубірко отримав з рук мера Каунаського району Валеріюса Макунаса нагороду Самоврядування за міжнародне співробітництво і напрацювання Закарпаття в питаннях євроінтеграції України. «Це підтвердження того, що наша команда рухається у правильному напрямку. Майбутнє Закарпаття й України в цілому – з Європою! Дякую партнерам за визнання», – прокоментував він.

Сьогодні делегація закарпатців візьме участь у ряді зустрічей з литовськими політиками та обговорить подальші спільні проєкти між Каунаським районом і Закарпатською обласною радою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах