147720
13:38 29.052023

«Дитинство в сонячних долоньках»: у Мукачеві відбувся звітній концерт вихованців центру дитячої та юнацької творчості

Життя 2140

До днів рідного Мукачева та Дня захисту дітей вихованці Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості організували майстер-класи та концертну розважальну програму «Дитинство в сонячних долонях». Свято відбулося у парку «Центральний»

Гості свята та самі вихованці мали змогу позмагатися у шахових турнірах, намалювати особисті шедеври та долучитися до різноманітних майстер-класів. Діти з задоволенням ліпили, клеїли, вирізали та майстрували.

Родзинкою заходу став звітний концерт колективів та талановитих вихованців Мукачівського Центру дитячої та юнацької творчості.

«Наша родина приїхала з Харкова. Ми евакуювалися у квітні 2022 року. Того літку були різні заняття для внутрішньо переміщених осіб у Будинку школяра. Ми записалися туди, аби дитина трошки відволікалася, розвивалася та спілкувалася з іншими дітками, аби не сиділа і не замикалася у собі. А потім вже, коли почався навчальний рік, то записалися на уроки хореографії, вокалу і малювання. До того ж вони ще й безкоштовні»,- розповідає Ксенія з Харкова.

Жінка додає, що разом з вихованцями центру її Таїсія вже встигла відвідати чимало конкурсів та навчилася гарно триматися на сцені.

Підтримали талановитих вихованців, творчих педагогів прийшли вдячні батьки, містяни та гості.

Окрім майстер-класів та концерту талановиті діти познайомили присутніх зі своєю живописною творчістю. Деякі роботи можна було придбати, в рамках акції «Мільйон для ЗСУ», організованої активними школярами громади.

Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах