146993
10:12 16.052023

На Мукачівщині поліцейські провели рейд по закладах торгівлі та відвідали підопічні родини

Життя 1642

Співробітники Мукачівського районного управління поліції провели профілактичне відпрацювання на території міста та району. Даний захід спрямований на виявлення правопорушень відносно дітей. Поліцейські вкотре нагадали продавцям про відповідальність за продаж неповнолітнім забороненої продукції, а батькам підопічних родин – на належному догляді за дітьми.

Працівники поліції Закарпаття систематично проводять роз’яснювальну роботу з продавцями про недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім особам.

Вчора правоохоронці здійснили черговий профілактичний рейд закладами торгівлі у Мукачеві та районі. До складу рейдової групи увійшли співробітники ювенальної превенції, поліцейські офіцери громади та дільничні. З продавцями й власниками поліцейські провели бесіди про заборону продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Також попередили про адміністративну відповідальність за порушення правил торгівлі (ст. 156 КУпАП).

У кожному торговому закладі правоохоронці залишали інформаційні пам’ятки, які продавці розмістили на найвидніших місцях, щоб і самі неповнолітні їх бачили й знали, що тут їм не продають алкоголь і тютюнові вироби.

Також поліцейські здійснили перевірку підопічних родин, під час чого наголосили батькам на належному виконанні ними своїх обов’язків щодо виховання дітей.

В результаті відпрацювання було виявлено близько двох десятків правопорушень, відповідно були складені адміністративні протоколи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах