145804
16:25 19.042023

Прикордонники Чопського загону долучилися до донорства

Життя 2940

Прикордонники Чопського загону знову долучилися до надважливої в умовах сьогодення справи – донорства. Впродовж двох днів вони здавали кров у Закарпатській обласній станції переливання крові.

Військовослужбовці зголосилися провести акцію з нагоди прийдешнього професійного свята – Дня прикордонника України. Охочих виявилося чимало. Цього разу своєю кров’ю поділилися майже 70 військовослужбовців Чопського прикордонного загону.

Один із донорів, інспектор відділу «Ужгород» Віталій Гуга розповів:

«Здаю кров десять років поспіль. Завжди радий поділитися своєю кров’ю з тими, для кого це порятунок життя. Особлива честь – поділитися нею з пораненими побратимами. Після того, як повернувся з Донеччини, особливо гостро це відчуваю. Також завжди намагаюся долучити до цієї справи своїх друзів та колег».

Молодший інспектор відділення «Оноківці» Вадим Бордюгов прийшов сьогодні на станцію переливання крові разом з нареченою та її племінницею. Він розповідає, що також має чималий «стаж» у донорстві. Дівчина Вадима Вікторія підтримує у цьому військовослужбовця і також готується ділитися кров’ю у майбутньому.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах