145070
10:41 5.042023

Про особливості вступної кампанії 2023 року йшла мова на засіданні Вченої ради УжНУ

Життя 2050

У вівторок, 4 квітня, відбулося чергове засідання Вченої ради УжНУ. Головне питання, яке розглянули – затвердження правил прийому на навчання в УжНУ та природничо-гуманітарному фаховому коледжі університету.

Відповідальний секретар Приймальної комісії УжНУ Петро Горват детально розповів про правила прийому у 2023 році. Зокрема, він ознайомив із строками вступу до університету. Для вступників на основі повної загальної середньої освіти (5 рівень НРК – національної рамки кваліфікацій) реєстрація електронних кабінетів розпочнеться з 1 липня. Реєстрація заяв на участь у вступних випробуваннях (співбесіди, творчі конкурси) відбудеться з 3 липня до 18:00 10 липня на бюджет, та з 3 липня до 18:00 25 липня на контракт.

Безпосередньо проведення співбесід, творчих конкурсів відбудеться: на бюджет із 7 липня до 18 липня; на контракт – з 7 липня до 31 липня. Реєстрація заяв вступників на участь у конкурсному відборі відбуватиметься з 19 липня до 18:00 31 липня.

Як зазначив Петро Горват, оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування на бюджет відбудеться не пізніше 5 серпня, а виконання вимог для зарахування на бюджет – до 18:00 8 серпня. Також надання рекомендацій для зарахування на контракт на відкриті та фіксовані КП відбудеться не раніше 9 серпня, зарахування вступників на бюджет – не пізніше 10 серпня, на контракт – не пізніше 30 серпня. Переведення на вакантні бюджетні місця осіб, зарахованих на контракт відбудеться не пізніше 18 серпня. Додатковий набір на контракт триватиме з 1 вересня до 30 листопада.

Вступники можуть подати у сукупності за всіма основами вступу до п’яти заяв на місця державного замовлення та до двадцяти заяв за всіма джерелами фінансування. Також обов’язковим є мотиваційний лист.

Детальніше щодо особливостей вступу у 2023 році можна дізнатися за посиланням.

Про це повідомляє Інформаційно-видавничий центр УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах