144376
10:30 22.032023

Заступник голови Закарпатської ОДА та угорські партнери обговорили продовження реалізації спільних проєктів підтримки вимушених переселенців

Життя 2687

Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА та угорські партнери обговорили продовження реалізації спільних проєктів підтримки вимушених переселенців і мешканців краю, які належать до вразливих категорій населення.

«Від початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні ми працюємо над забезпеченням реальної допомоги для вразливих категорій українців. Маємо чітко окреслені напрямки роботи. Вдячні міжнародним донорам, зокрема й угорським партнерам, за своєчасну підтримку й допомогу», – зазначив заступник голови ОВА.

За його словами, з перших днів війни вдалося налагодити продуктивну співпрацю з Угорською екуменічною службою, Мальтійською службою допомоги, католицьким Карітасом Угорщини та іншими урядовими й неурядовими організаціями сусідньої країни.

Під час зустрічі Єно Сас, уповноважений міністра, відповідальний за стратегічний аналіз і подальший контроль за національно-політичними наслідками російсько-української війни, зауважив, що продовження такої підтримки вкрай важливе. Зокрема, йдеться про надання психосоціальної допомоги та послуг з реабілітації.

Петро Добромільський також розповів представникам угорської делегації про постійну комунікацію з міжнародними партнерами задля втілення спільних соціально-гуманітарних проєктів. Він подякував партнерам за допомогу, наголосивши, що завдяки координації зусиль вдається забезпечувати необхідну підтримку українцям, які через війну опинилися у складних життєвих обставинах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах