142785
16:35 10.022023

Волонтери суттєво допомогли покращити матеріально-технічну базу Домбоківської спецшколи для інклюзивних дітей

Життя 2820

Про це сьогодні під час робочої зустрічі з керівництвом Закарпатської облради повідомила виконувачка обов’язків директора закладу Любов Лавер.

Зокрема, замінено сантехніку, у гуртожитку та навчальному корпусі, замінено двері на харчоблоці, у тому числі за підтримки волонтерки Катерини Терехової проведено заміну всієї електромережі закладу та встановлено освітлення у кімнатах та коридорах, отримано від волонтерських організацій допомогу у вигляді безвежок, пральних машин, бойлерів, сушарок, матрасів, подушок та одіял.
Нині у Домбоківській спецшколі навчається 30 дітей. З них 27 із числа ВПО та 3 — із Закарпаття. З ними працюють 13 педагогів. Хоча потужність закладу складає 74 дітей.


Переселених діток разом із 11 вихователями ще на початку березня 2022 року евакуювали із комунального закладу «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» міста Дніпра. Наразі харчування дітям організовують небайдужі волонтери, а комунальні послуги та зарплатня фінансуються за рахунок обласного бюджету, з якого у 2023 році на функціонування закладу виділено понад 6 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах