140642
10:56 19.122022

Малеча з угорських багатодітних сімей Закарпаття отримала різдвяні дарунки

Життя 3694

Їх вручали в атріумі Закарпатського угорського інституту.

Першим привітав дітей та їх батьків голова Об’єднання багатодітних сімей Закарпаття (KMNE) Йосип Торпої. Він бажав малюкам веселих різдвяних свят, здійснення бажань та мрій, змістовних канікул. До його слів приєдналася керівник подібного об’єднання Угорщини Ката Кардошне Дюрков.

“Нехай Різдво та Новий рік принесуть вам добро і благодать, мир і стабільність, упевненість у завтрашньому дні,”- наголосила висока гостя.

На запрошення KMNE до інституту прибуло понад сто родин з усіх куточків нашого краю. Дорослим вручили продуктові пакети, дітям, як і годиться, солодощі, різні смаколики та популярні книжечки.

“Хотілося напередодні свят подарувати дітям хоча б невеличкий празник,- каже Карпатському об’єктиву Йосип Торпої.- Чимало наших родин – малозабезпечені. Тому вирішили посприяти їм у створенні для їх дітей святкового настрою, невимушеної атмосфери, дати поспілкуватися один з одним.”

Батьки і їх нащадки покидали атріум з веселими посмішками на очах, вони щиро дякували активістам Об’єднання за доставлену радість і задоволення.

Микола ГОРВАТ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах