140564
11:43 18.122022

У Мукачеві відбувся концерт для родин військовослужбовців (ФОТО, ВІДЕО)

Життя 8487

З нагоди Дня Святого Миколая для дітей шкільного віку військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, у Центрі громадськості і національних культур відбувся концерт.

Відомі новорічні композиції та справжнє театральне дійство підготували для присутніх музиканти військового оркестру. Зі слів капітана Любомира Лобойка такі заходи намагаються влаштовувати щороку, але цьогоріч необхідність ще більше зросла.

” Цього року це було необхідно, бо у кожного другого з цих дітей батько чи мати знаходяться у зоні бойових дій. Або ж нещодавно повернулися, з будь-яких причин: поранення чи лікування.

І як би там не було, маленьким дітям дуже потрібні ці позитивні емоції, особливо тим в кого хтось з родини знаходиться далеко, зв’язок тільки по телефону. Наші цивільні психологи кажуть, що потрібно пам’ятати про військових, але жити для себе. Так от по відношенню до дітей – це абсолютна правда. Хочеться, аби вони росли у відносному спокої. Тому привітати їх зараз зі святами – необхідність!”,- розповідає Любомир Лобойко.

Під час концерту до дітей завітав Миколай, вислухав усі побажання та роздав подарунки.

Свій подарунок від Миколая отримала і сестра військовослужбовця – Рита. “Я сюди прийшла по запрошенню свого брата. Я у захваті від концерту, дуже мені сподобалось. Прийшла підтримати його, адже скоріше за все він скоро поїде на війну. Дуже хочеться, аби це все скоріше закінчилося!”,- зізнається дівчина.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах