138959
16:17 16.112022

В Ужгороді відзначили медійників з нагоди професійного свята

Життя 2764

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня радіо, телебачення та зв’язку України. Вітали фахівців-медійників та представників філії АТ «Укрпошта» виконуючий повноваження голови облради Василь Дем’янчук, голова ОДА Віктор Микита, заступник голови облради Андріана Сушко.

У вітальному слові Василь Дем’янчук від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиро привітав із професійним святом режисерів, редакторів телерадіокомпаній, операторів, техніків, ведучих на радіо і телебаченні, інтернет-журналістів, зв’язківців, які сумлінно трудяться на професійній ниві.

«Завдяки вашій фаховості, таланту, аналітиці ми маємо змогу отримувати різні повідомлення про події у нашій області, країні та світі, дізнаватися про звитягу наших Воїнів, що борються за щасливе майбутнє України, бачити репортажі із місця культурних, спортивних подій, надзвичайних ситуацій. Нині вкрай важливо нести у суспільство консолідуючі меседжі, що ґрунтуються на патріотизмі, національній свідомості і громадянській відповідальності», – зазначив Василь Дем’янчук та закликав медійників надавати перевагу тим матеріалам, які об’єднують суспільство, решта – залишити на розсуд громаді після Перемоги.

Відтак виконав почесну місію та нагородив Подяками обласної ради колективи телерадіокомпаній краю: «М-Студіо «Мукачево», «Перший кабельний» та «Даніо».

Про це інформує пресслужба Закарпатської облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах