Ужгородський бізнес готується до відключення електроенергії
Ось ця маленька пекарня-кав’ярня споживає максимально 20 кіловат енергії на годину. Усі прилади електричні, починаючи від кавоварки, завершуючи печами та холодильниками. Сам процес виготовлення хліба – безперервний і займає близько 4-х годин. Зупинити його неможливо. І якщо під час цього зникає електрика, то пекти хліб треба з нуля. А це – додатковий час та гроші. Нині бізнес відшукує можливості купити генератори, промислові батареї чи інші види запасного джерела енергії. Але все впирається у кошти та доступність таких речей. Підприємці переконують, що адаптуються до будь-яких умов, але підтримка місцевої влади – не завадила б.
Більше – у сюжеті TV21 Ungvár:
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися