132145
16:17 29.062022

На Закарпатті проведені заходи до Міжнародного Дня Дунаю

Життя 2101

Цьогоріч 29 червня 2022 року в рамках заходів Басейнової ради річки Тиса та до Міжнародного Дня Дунаю проводиться природоохоронна екологічна акція з очищення водних об’єктів від твердих побутових відходів.

Працівниками міжрайонних управлінь, спільно з представниками органів державної влади, місцевого самоврядування, КП «АРР Закарпаття», ГО «Екологічний рух «Кольорові баки»» та внутрішньо переміщеними особами взяли участь у розчистці сміттєвих заторів на р. Боржава поблизу с. Квасово від побутового сміття та ПЕТ пляшок.

Для виконання очисних робіт русло р. Боржава було перегороджено металевою сіткою для затримки побутового сміття, що пливе вниз по течії, а також з допомогою автокрану і саморобного пристрою «Краб», побутове сміття підіймали з русла річки Боржава на берег, де відразу проводилось його сортування та пакування в мішки з подальшим його вивезенням для переробки, утилізації. В результаті очистки було зібрано: 58м3 – пластику, 5 м3– скла, 10 м3 – деревини, 3м3 – комунального сміття. У заході взяли участь 60 чоловік.

Про це повідомляє Басейнове управління водних ресурсів р. Тиса.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах