11559
14:58 4.082016

Губернатор Закарпаття стане першим помічником машиніста на дитячій залізниці. ФОТО

Життя 4182

ФОТО 3

Перший тепловоз на відновленій дитячій залізниці в Ужгороді поведуть Іван Груник і Геннадій Москаль.
24 серпня в Ужгороді урочисто відкриють відновлену дитячу залізницю, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба ОДА.

Програма відкриття зараз розробляється й буде оприлюднена додатково, однак уже відомо, що поїздки будуть безкоштовними, а в перший рейс локомотив поведуть особисто голова ОДА Геннадій Москаль та начальник Львівської залізниці Іван Груник (саме Львівська залізниця взяла на себе левову частку витрат на відновлення дитячої залізниці в Ужгороді). При цьому І.Груник буде машиністом, а Г.Москаль – помічником машиніста.
Відомо, що перша освіта керівника Закарпаття – залізнична, він досі має посвідчення на право керування тепловозом, а І.Груник свою кар’єру він починав із посади машиніста локомотива.
Запуск дитячої залізниці стане подарунком ужгородцям, гостям міста та області від Закарпатської облдержадміністрації та Львівської залізниці до 25-річчя Незалежності України.

ФОТО 1 – Дитяча залізниця в Ужгороді

ФОТО 2 – Геннадій Москаль (четвертий зліва у світлій залізничній формі), інструктор Тернопільського відділення Львівської залізниці. 
Залізнична станція «Чортків» Львівської залізниці, травень 1973 року

ФОТО 1

ФОТО 3 – Іван Груник, начальник Львівської залізниці

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах