114331
14:09 4.062021

У Мукачівському замку відкриють персональну виставку художниці Тетяни Рибар

Життя 2861

10 червня у виставковій залі однієї з галерей Мукачівського історичного музею буде відкрито персональну виставку живопису «Мій кольоровий світ» художниці Тетяни Рибар.

У експозиції представлено понад 50 творчих робіт, створених за останні два роки у техніці олійного живопису. Основним джерелом натхнення художниці є пленерні студії, роботи з натури. Головна мета виставки живопису: поділитися з глядачем відчуттям світла, кольору, настроєм, заглибити його у внутрішній власний світ, отримати емоційний енергетичний заряд творчого стану.

На вернісажі презентуватиметься також нова збірка поезій авторки «Башта солоної риби».

Виставка живопису «Мій кольоровий світ» є третьою персональною виставкою і експонуватиметься у Мукачівському замку до 10 липня.

Довідка.

Рибар Тетяна Стефанівна – художниця, поетеса. Народилася 23.08.1959 року у м. Мукачеві. Закінчила Львівський політехнічний інститут за спеціальністю інженер-геодезист та Карпатський університет ім. А. Волошина за фахом психолога, здобула рівень магістра образотворчого та декоративного мистецтва у Херсонському державному університеті. Член творчого об’єднання «Райдуга», та арт-клубу «Палітра спектр». Учасниця багатьох колективних регіональних, всеукраїнських і міжнародних виставок живопису та художніх пленерів.

З 2017 по 2021 роки – голова Мукачівського літературного об’єднання «Рідне слово». Нині завідувачка Мукачівського літературно-мистецького музею. Авторка дитячих книжок, поетичних збірок та збірки новел. Лауреатка літературної премії імені Юрія Мейгеша та Мукачівської міської премії імені Олександра Духновича.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах