109214
09:10 1.012021

Символ 2021-го – Білий металевий бик

Життя 6845

Прийдешній 2021-й пройде під знаком Білого металевого бика. Рік, наділений саме такою стихією, буває раз на шість десятиліть.

Утім новий рік за східним календарем настане дещо пізніше – 12 лютого. Саме тоді Білий металевий бик увійде у свої законні права й візьме кермо влади на весь 2021-й.

Рік тієї тварини, коли людина народилася, у Китаї вважають особливим і називають роком її долі. Однак для тих, чий рік настав, це означає в першу чергу випробування та несподівані зміни. За східним календарем кожен рік присвячений одній із 12 обраних тварин, які циклічно повторюються один за одним. За яким саме принципом робився підбір пояснює стародавня китайська легенда.

Згідно з нею, колись давно Нефритовий імператор вирішив обрати 12 тварин, щоб охороняли його спокій. Усім тваринам віддали наказ з’явитися в палаці імператора. Однак їх попередили про те, що порядок прибуття дуже важливий, адже перші 12 із них стануть почесними гостями.

Першим мчав Бик, але кмітливий Щур стрибнув йому на хвіст і кинувся під ноги імператору, поки Бик намагався гальмувати. Таким чином Щур став першою твариною – покровителем року, а Бик – усього другим.

За ними прибігли Тигр і Кролик, прилетів Дракон, доповзла Змія, а Кінь і Коза прибули одночасно, підкоривши імператора скромністю. Мавпа виявилася дев’ятою, за нею були Півень, Собака та Свиня.

Бик на Сході є символом консервативності, хазяйновитості та справедливості. За своєю природою це працьовита, цілеспрямована і спокійна тварина, яку важко збити з наміченого курсу. Заступництво Бика у 2021 році допоможе сфокусуватися на вирішенні старих проблем, додасть сили тим, хто втомився боротися з обставинами, а також посприяє зустрічі з вірними друзями. Чесні за своєю природою Бики – великі патріоти рідної країни, вони амбітні й вірять в ідеали.

На відміну від метушливого та насиченого подіями року Щура, 2021-й обіцяє бути більш спокійним, стабільним, розміреним. Цілеспрямованість і холодний розрахунок Білого металевого бика допоможе зупинити безладдя, влаштоване Щуром, та очистити простір для нового життя.

У рік Бика представникам усіх знаків китайського календаря варто рішуче й зосереджено працювати над питаннями, які їх турбують. А покровитель року допоможе досягти успіхів. Кожен зможе зробити те, про що давно мріяв. Бик – тварина статична, шляхетна. Особливу увагу потрібно приділяти родині.

Рік Бика – благодатний період для плідної роботи в багатьох сферах і заробляння грошей: працьовиті люди будуть гідно винагороджені. Білий металевий бик – надійний і сильний партнер для тих, хто вирішив відкрити нову справу. Не забувайте: вам слід виявити старанність та працездатність, щоб заслужити його заступництво.

Стихія металу в складі цього знака означає відповідальність, рішучість, чесність і стійкість. Люди, які народилися в рік Бика, стримані, точні, неспішні в словах і діях. На них можна покластися, вони завжди підтримають вас у важкий момент. Цілком імовірно, що саме у 2021-му ви зустрінете таку людину і стихія металу не дозволить вам відпустити її.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах