109120
08:49 29.122020

Із 1 січня ужгородці платитимуть за воду 38,84 грн за кубометр

Життя 3582

Тарифи на водопостачання та водовідведення підвищать в Ужгороді з 1 січня 2021-го року. Ціни опублікували на офіційному сайті міського Водоканалу.

З 1 січня ужгородці платитимуть за водопостачання та водовідведення 38 гривень 84 копійки за кубометр води. Суспільне дізналося, що ж думають ужгородці про збільшення плати за воду:

“Як це може бути добре для таких людей старих?! — сказав ужгородець Костянтин. — Доброго нічого нема. Що зробимо? Нічого не зробимо. Я сам живу, тому багато не використовую води. Приблизно 3 – 3,5 кубів води”.

“Негативно, тому що пенсію мені підвищили на 7 гривень. 2200 грн – у мене пенсія, я пропрацювала 33 роки на державній роботі. А тепер у мене 2207 грн., а ціну на воду підвищують, на газ підвищують, хочуть нас до краю добити. 2-3 кубики (ред. — води), хоч я і сама”, — сказала ужгородка Марія.

Ужгородка Анжела ставиться до підвищення вартості води спокійно. Каже: “У мене приватний будинок, маємо свою власну криницю. Я за воду не плачу”.

Суспільне звернулося за коментарем про нові тарифи до директора комунального підприємства «Водоканал м. Ужгород» Станіслава Карташова. Прокоментувати ситуацію він пообіцяв 29 грудня.

На офіційному сайті КП «Водоканал м. Ужгород» 23 грудня розмістили повідомлення із новими тарифами. За водопостачання ужгородці платитимуть 25 гривень 36 копійок, за водовідведення – 13 гривень 48 копійок.

Також у повідомленні йдеться, що такий тариф ухвалили відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 грудня 2020 року.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах