Ресторатори та готельєри Закарпаття ініціюють зустріч з владою та вимагають пояснень щодо посилення карантину
“У зв’язку з оголошенням чергового карантинного «обмеження», яке прямим чином стосується і так ледь животіючого готельно-ресторанного бізнесу, закликаємо Вас взяти друзів, колег, близьких та знайомих та прийти на зустріч, яка відбудеться в Ужгороді, біля пам’ятника Волошина в понеділок, 6 липня 2020 року, о 12 годині”, – йдеться у повідомленні.
Вважаємо, що анонсовані обмеження, є алогічними на даному етапі пандемії, тому, що Функціонування закладів(приміщень), які здаються в оренду для проведення масових заходів було заборонено з початку карантину і послаблень щодо їх діяльності не оголошувалось!
До сьогодні діє заборона і на масові заходи більше 10 осіб! В чому суть даного «посилення карантинних заходів»?
На ініційованій зустрічі, хочемо почути від представницьких органів:
1.Чому до 22.00 вірус на терасах не поширюється, а після 22.00 наступає «загострення пандемії»?!
2. Чому на ринках, заводах, та у маршрутках (особливо з нашим рівнем чистоти та комфорту перевезень) є менш небезпечно, ніж у закладі, який має значні території, персонал та якісні засоби, дезінфекції і дотримується всіх норм безпеки?!
3.Чому не ініціюється зустрічі з бізнесом для обговорення проблематики, яка існує і практично найгостріше стоїть саме у нашій сфері, що є стратегічною для регіону Закарпаття?
4.Чому не йде мова про чітке розмежування карантинних дій по районам області, чому страждають всі, якщо можна локально та більш логічніше запровадити карантинні обмеження і запровадити АДАПТИВНИЙ карантин ЛОКАЛЬНО, а не у всій області!?
5. Хто допоможе нам, врешті решт, вийти зі скрути!?
6. Яка комісія створена для допомоги законослухняним підприємцям, які несуть колосальні збитки, що зумовлені 4-х місячним простоєм!
7. І останнє, але найважливіше, хто нагодує сім‘ї сотень і тисяч працівників, які втрачають роботу через необдумані рішення КОМІСІЙ!
Повідомив Федір Шандор.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися