103710
11:16 5.072020

Ресторатори та готельєри Закарпаття ініціюють зустріч з владою та вимагають пояснень щодо посилення карантину

Життя 4845

“У зв’язку з оголошенням чергового карантинного «обмеження», яке прямим чином стосується і так ледь животіючого готельно-ресторанного бізнесу, закликаємо Вас взяти друзів, колег, близьких та знайомих та прийти на зустріч, яка відбудеться в Ужгороді, біля пам’ятника Волошина в понеділок, 6 липня 2020 року, о 12 годині”, – йдеться у повідомленні.

Вважаємо, що анонсовані обмеження, є алогічними на даному етапі пандемії, тому, що Функціонування закладів(приміщень), які здаються в оренду для проведення масових заходів було заборонено з початку карантину і послаблень щодо їх діяльності не оголошувалось!

До сьогодні діє заборона і на масові заходи більше 10 осіб! В чому суть даного «посилення карантинних заходів»?

На ініційованій зустрічі, хочемо почути від представницьких органів:
1.Чому до 22.00 вірус на терасах не поширюється, а після 22.00 наступає «загострення пандемії»?!
2. Чому на ринках, заводах, та у маршрутках (особливо з нашим рівнем чистоти та комфорту перевезень) є менш небезпечно, ніж у закладі, який має значні території, персонал та якісні засоби, дезінфекції і дотримується всіх норм безпеки?!
3.Чому не ініціюється зустрічі з бізнесом для обговорення проблематики, яка існує і практично найгостріше стоїть саме у нашій сфері, що є стратегічною для регіону Закарпаття?
4.Чому не йде мова про чітке розмежування карантинних дій по районам області, чому страждають всі, якщо можна локально та більш логічніше запровадити карантинні обмеження і запровадити АДАПТИВНИЙ карантин ЛОКАЛЬНО, а не у всій області!?
5. Хто допоможе нам, врешті решт, вийти зі скрути!?
6. Яка комісія створена для допомоги законослухняним підприємцям, які несуть колосальні збитки, що зумовлені 4-х місячним простоєм!
7. І останнє, але найважливіше, хто нагодує сім‘ї сотень і тисяч працівників, які втрачають роботу через необдумані рішення КОМІСІЙ!
Повідомив Федір Шандор.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах