34427
15:01 8.062017

У Мукачеві «вчилися» підвищувати фінансову спроможність місцевих громад

Життя 4146

У великій залі Мукачівської міської ради відбувся тренінг “Як підвищити фінансову спроможність територіальних громад” для представників місцевих рад, в тому числі, новостворених об’єднаних громад.

IMG_3166

Захід проводився в рамках проекту «Фінансова прозорість об’єднаних громад». Основним його завданням є підвищення економічної спроможності об’єднаних громад, що дозволить більш ефективно вирішувати питання місцевого розвитку, підвищення рівня конкурентоспроможності територіальних громад, боротьба з корупцією на місцевому рівні та забезпечення добробуту місцевого населення.

З учасниками працювали експерти Василь Поворозник, старший економіст Міжнародного центру перспективних досліджень, та Тетяна Овчаренко – експерт з питань бюджету та управління, що має 12-річний досвід роботи в Міністерстві фінансів України.

Найбільше зацікавлення викликали теми про особливості бюджетів об’єднаних територіальних громад, можливостей збільшення фінансових надходжень до місцевого бюджету, складання паспортів бюджетних програм та внесення змін до бюджету в процесі його виконання.

Усі учасники заходу отримали роздаткові матеріали від Міжнародного центру перспективних досліджень. Захід здійснювався за підтримки Посольства Нідерландів (програма MATRA).

IMG_3169 IMG_3171

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах