34436
15:12 8.062017

Рятувальники Тячівщини отримали чергові подарунки від чеських колег

Життя 2342

Сьогодні, 8 червня, делегація з Краю Височина Чеської Республіки, що перебуває наразі із робочим візитом на Закарпатті, відвідала Тячівський підрозділ Управління ДСНС України у Закарпатській області.

P70608-134206 копия

Гості, серед яких: Ян Сланечка – заступник голови об’єднання добровільних пожежників Чехії, Сілезії та Морвавії, Петер Бенеш – начальник державної пожежної охорони Краю Височина, Роберт Валаль – директор підприємства «Пожежна безпека» та Катаріна Свободова – начальник канцелярії гетьмана Краю Височина познайомились із вогнеборцями 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, дізнались про їх буденну роботу та оглянули техніку й спорядження, що використовують фахівці ДСНС для порятунку людей та їх майна. Не залишили чеські колеги без подарунків і цей підрозділ: тячівським бійцям ДСНС було вручено плаваючу мотопомпу, повідомляє «Карпатському об’єктиву» У ДСНС України у Закарпатській області.

Нагадаємо, таку ж саму мотопомпу отримали вчора рятувальники Рахівщини.

Начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак знову подякував за співпрацю чеським колегам та виказав сподівання, що співпраця між рятувальниками обох країн буде триватиме та поглиблюватиметься й надалі.

P70608-135540 копия P70608-135829 копия

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах