У Мукачеві лікарня перейшла на кейтерингові послуги харчування
Біле куряче м’ясо, знежирена свинина, яловичина, риба, овочі, крупи, сир твердий, яйце відварне, кефір, чай з лимоном, кава з молоком, какао, а для вагітних та породіль щоденно вершкове масло, – це далеко не весь перелік продуктів якими годують пацієнтів Мукачівської центральної районної лікарні. Кожного дня хворі отримують м’ясо, а щосереди та п’ятниці – рибу.
Страви підбирають залежно від хвороби та потреб пацієнтів, харчування різноманітне, збалансоване й проводиться відповідно до наказу Міністерства Охорони Здоров’я України. Готує лікарня їжу не сама, нещодавно заклад перейшов на кейтерингові послуги харчування – розповідає директор КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» Наталія Гарсеванішвілі. Годують пацієнтів тричі на день, а для вагітних та породіль пологового відділення, а також ветеранів війни, учасників АТО та ЧАЕС чотирьох разове харчування. Щоденно в середньому в лікарні харчується близько 300 пацієнтів. Вартість харчування на одну людину становить 39 грн 97 коп. Пацієнти ж кажуть, харчуванням задоволені, повідомляє Мукачівська міська рада.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися