952
13:28 11.042016

Центр Хуста оздоблює новий сучасний екран. ФОТО

Життя 3241

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Відтепер мешканці міста над Тисою та туристи матимуть можливість почути новини, вітання та різну інформацію прямо у центрі міста. І мова йде не про так зване «сарафанне радіо», а про сучасні технології. Цими днями на вулиці Карпатської Січі з’явився великий монітор, розміром 3,30м на 2,50м.

–На такий екран хустяни чекали давно. Ми хочемо, аби місто ставало більш наближеним до європейських. LED-монітор, між іншим, встановило ТзОВ «Західна медіа компанія». Ця фірма й займатиметься його обслуговуванням, – зазначив для редакції новин «Карпатського об’єктива» Хустський міський голова Володимир Кащук.

–Ми повинні йти в ногу з часом. Побідні технології давно є в інших українських містах, навіть у сусідньому Тячеві. Плануємо також ще встановити камеру та колонки для прямих трансляцій, адже маємо можливості для показу різних урочистостей, дозвіллєвих заходів, утім на це потрібне бажання організаторів. А мешканці міста матимуть змогу побачити цікаві соціальні ролики, інформаційні та рекламні повідомлення, можливо навіть футбольні матчі. До слова, ми підтримуємо українського товаровиробника і наш монітор вітчизняного виробництва, – наголосив директор товариства Іван Куделя.

Приємно, що Хуст останнім часом стрімко розвивається, стає все ошатнішим та комфортнішим. І на шляху сучасних змін LED-монітор став ще одним штрихом оновлення «обличчя» міста.

Марина АЛДОН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах