93451
16:01 28.102019

Закарпатська служба зайнятості розповіла про надані послуги для учасників АТО та ОСС

Життя 2726

Упродовж 9 місяців 2019 року послугами Закарпатської обласної служби зайнятості скористалися 261 безробітний (в тому числі 7 жінок) з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.

Із них за сприянням центрів зайнятості працевлаштовано 71 особу, в тому числі 15 осіб відкрили власну справу, отримавши допомогу по безробіттю одноразово. Крім того, 4 особи вказаної категорії працевлаштовані оперативно до надання статусу безробітного.

З метою формування у безробітних впевненості в своїх силах, сталої мотивації до праці, розвитку вмінь самостійного пошуку роботи та успішної адаптації до умов мирного життя центрами зайнятості їм надавалися профорієнтаційні послуги.

Для підвищення професійно-кваліфікаційного рівня 19 безробітних з цієї категорії (в т.ч. одна жінка) проходили професійне навчання. До тимчасової зайнятості було залучено 3 безробітних з числа учасників АТО (ООС).

Станом на 1 жовтня 2019 року статус безробітного мали 85 учасників АТО (ООС), з них – 4 жінки, повідомляє Закарпатський обласний центр зайнятості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах