93438
08:58 28.102019

Мукачево запрошує на виставу «Осінь на Плутоні»

Життя 3302

Друзі, нагадуємо, що у Мукачеві розпочався ІІІ Театральний фестиваль-конкурс новаторських вистав молодіжних театрів України “Мукачівський ТеаТрон”. Другий день фесту (28 жовтня, понеділок) буде представляти Незалежний театр-проект Сашка Брами з виставою “Осінь на Плутоні”.

Ця вистава вже була представлена у декількох містах України, в тому числі, в театрально-гурманному Києві, де викликала у глядачів великі емоції та зацікавлені дискусії. У виставі піднята надзвичайно важлива соціальна тема, що розкривається вона за допомогою зовсім нового підходу із використанням незвичних театральних засобів. І акторська робота, і режисерське втілення ідей, нікого не залишать байдужими.

“Осінь на Плутоні” -це погляд на буття та цінності через призму людини, яка капітулювала перед часом і опинилася в полоні власної пам’яті та власного болю, людини, яка ще не “померла”, але й не “живе”. Робота запрошує глядача подивитись в очі власним страхам і здійснити експедицію в старість. Психологічні та екзистенційні проблеми старості знаходяться на бекґраунді суспільного дискурсу – ці голоси тиші під впливом повсякденної рутини та масової культури витісняються в підсвідомість. Опрацьовуючи їх, автори вистави впродовж року перебували в тісній взаємодії з мешканцями геріатричного пансіонату і цей досвід був трансформований в художнє висловлення, наскрізною ниткою якого є сум вічної душі за досконалим світом. Вистава створена на перетині документального та лялькового театру, танцювально-перформативних практик та просторового аудіо-дизайну.

ПОЧАТОК ВИСТАВИ: о 18:00 год.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах