92231
14:53 5.102019

Біг заради порятунку життя: у Мукачеві активісти збирати кошти для хворої на рак дівчини

Життя 3197
5 жовтня у мукачівському парку Перемоги  активісти і усі не байдужі мали змогу долучитися до благодійної акції  забігу FUN2RUN на 2 кілометри,який організатори присвятили хворій на рак – Христина Качур.
Аби взяти учась в забігу присутнім треба було зробити своєрідний грошовий внесок і стартувати. Не дивлячись на прохолодну погоду та дощ, що накрапав,  бажаючих підтримати Христину Качур прийшло чимало. Серед учасників змагань    маленький син дівчини та батько Володимир Качур.
На фініші учасників забігу чекав гарячий чай та печиво, а також   запальні танці , для того аби зігрітись, від хореографів танцювального колективу “Рондо”.
На місці організатори порахували вилечені від благодійного забігу кошти. Зібрати вдалося більше 7 тисяч гривень. Їх так само, як і спонсорські кошти перерахують Христині на лікування. Організатори  впевнені  робити добрі справи легше разом!
Нагадаємо, на підтримку хворої на рак Христини Качур раніше у Мукачеві вже відбувся благодійний концерт, де вдалося зібрати більше 300 тис. гривень. Наразі дівчина знаходиться в Угорщині і проходить черговий курс хіміотерапії.
Ірина Грабко
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах