88491
10:11 5.082019

Фест «З країни в Україну» пройшов у Мукачеві

Життя 2605

Вчора у мукачівському парку Перемоги пройшов сучасний фестиваль, що подорожує різними містами України і несе українське мистецтво, українську культуру, розваги, музику, тісно співпрацюючи з місцевою громадою.

З 11 години ранку і до пізнього вечора для дорослих та дітей діяли різноманітні локації, на яких можна було як гратись та навчатись, так і обмінятися книгами, поділитися власними ідеями, представити свої захоплення, почути тих, хто реалізував власні мрії, а ще почути багато цікавого, нового, прийняти участь у майстер-класах та драйвово запалювати під сучасну українську музику.

Особливістю фесту став не тільки український національний напрямок, але й співпраця з місцевою громадою і активістами, у в парку працювали десятки наметів в яких волонтери пропонували спробувати себе в різних напрямках життєдіяльності. Також на території фестивального містечка діяли “мала” і “велика” сцени”.

Вдень місцеву публіку розважали гурти з Мукачева, Житомира, Києва, ввечері була гарна нагода послухати чудовий концерт за участі: VERBA, One Light Inside, Nesprosta, ХАС BALAKLAVA, BLUES (CA) та KiRA MAZUR.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах