8339
09:33 14.062016

Одна із вулиць Мукачева практично не освітлюється. ФОТО

Життя 2506

IMG_4584

Ще не так давно, 31 травня міський голова Мукачева провів чат-інтерв’ю з мешканцями міста. Питань було безліч і,звісно, переважна частина стосувалися благоустрою міста, адже більшість громадян хочуть мати зручні, здорові й культурні умови для життя.

Так, більшість учасників чат-інтерв’ю питали про цілодобове постачання води, освітлення вулиць, створення дитячих майданчиків на забутих вулицях, а також їхні питання стосувались ремонту доріг. Обіцянки обіцянками, плани планами. З часу бесіди минуло два тижні. На сайті Мукачівської міської ради майже щодня з’являються повідомлення про те, що в місті проходять капітальні роботи. Але чи всі вулиці та провулки Мукачева удосконалюються? Чи може роботи проходять лише в центральній частині міста над Латорицею?

На фото вулиця Великогірна. Окраїна. Жителі цієї вулиці розповідають, що ходити тут безпечно лише вдень, адже вночі вулиця практично не освітлюється. І хоча міський голова в чат-інтерв’ю зазначив, що в місті розробляється комплексна програма вуличного освітлення, а саме встановлення сучасних світильників на основі енергозберігаючих технологій, мешканцям цієї вулиці доводиться лише чекати, а при настанні темряви виймати ліхтарі.

Бо ж що тут говорити про енергозберігаючі технології, коли на стовпах, що розташовані по цій вулиці немає навіть звичайних ламп?!

Іванна Бондарук

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах