79332
15:04 8.042019

Медійна школа УжНУ втретє поспіль перемагає на всеукраїнській олімпіаді рекламістів і піарників

Життя 3850

4 квітня на базі Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара відбувся ІІ етап Усеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Журналістика» та «Реклама та зв’язки з громадськістю».

Представляти УжНУ на конкурсі цьогоріч приїхали студенти ІІІ та ІV курсу відповідних спеціалізацій відділення журналістики, а саме Кароліна Бучковська, Тетяна Боць («Журналістика») та Катерина Кузьміна, Павло Компанієць («Реклама та зв’язки з громадськістю»). Із викладацького складу кафедри супроводжував молодь доцент Володимир Тарасюк, котрого до того ж було запрошено до журі конкурсу з журналістики.

Після виконання тестів і творчого завдання, що передбачало написання звіту прес-конференції, 5 квітня були опубліковані результати конкурсу й відбулося урочисте нагородження переможців.

У підсумку студенти УжНУ повертаються додому із трофеями. Так, Кароліна Бучковська отримала грамоту у номінації «Яскраві мовно-стилістичні засоби», Катерина Кузьміна – за «Найкращий неймінг та SWOT-аналіз», Павло Компанієць – у номінації «Активний учасник прес-конференції», а Тетяні Боць дістався сертифікат за участь у ІІ етапі олімпіади.

А головний успіх медійній дружині УжНУ принесла Катерина Кузьміна, виборовши перше місце олімпіади зі спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю». До слова, це третя поспіль (перемога представниць відділення журналістики УжНУ в цій номінації на завершальному етапі Всеукраїнської олімпіади: 2017 року звитяжний результат показала Анастасія Нечипорук, а торік – Аліна Кирилова.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини