7680
09:37 6.062016

Чергове свято для маленьких ужгородців - фестиваль «Малеча фест». ФОТО

Життя 2711

5 червня в Ужгороді, на площі Богдана Хмельницького (дитячий ігровий майданчик «ROSHEN») вже вчетверте провели дитячий фестиваль до Міжнародного дня захисту дітей «Малеча фест». Весь тиждень в нашому місті проводилися різні конкурси та концерти, і цей фестиваль став завершальним.

IMG_3565

Організаторами «Малеча фест» виступили громадська організація «Європейська школа» за підтримки Управління молоді та спорту Закарпатської  ОДА.

Програму розпочали з так званої «руханки» для дітлахів. Вони повторювали різні вправи та рухи, які їм показували казкові гості свята  – волонтери-аніматори, що були переодягнені в костюми тварин. Вони стрибали, танцювали та чіплялись один за одного імітуючи потяг. Щоб ще більше заохотити малюків, кожен з них згодом отримав цукерки.

Після того, як всі дітки розім’ялись спортивними вправами, їм запропонували намалювати свої мрії крейдою на асфальті. Кожен дуже старався, навіть найменші учасники. Мрії у всіх були різні, але їх об’єднував позитив та відкритість дитячих думок.  

Далі організатори свята представили шоу хіміків, це особливо зацікавило старших діток і залучило батьків. Також, дитячий ансамбль «Веселка» виконав свої танці «Веселі гуцулята» та «Поварята». Як завершення танцювальної програми свій виступ показали студія сучасного танцю «Бліц».

Між всіма конкурсами та розвагами, діти мали можливість пограти у флорбол, отримати чудовий аквагрим та малюнок хною, покататися на різних атракціонах, відвідати майстер-клас по ліпці фігурок, а також отримати незабутнє фото на згадку в окремо декорованій фотозоні.

Свято було яскраве та насичене цікавою програмою, дітки були дуже задоволені та щасливі. Такого роду фестивалі дарують не тільки веселощі, але і несуть навчально-пізнавальні елементи. Тому будемо з нетерпінням чекати наступного року!

Вікторія КОПИНЕЦЬ, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах