74762
09:46 6.022019

Американський соліст і гітарист відвідає з концертом Ужгород

Життя 2068

17 лютого о 19:00 в ILKO Gallery виступить соліст та гітарист із Чикаго Will JACOBS.

Представник покоління Guitar Heroes, чарівний харизмат Will Jacobs співає сонячні, позитивні і заряджають драйвом пісні на межі ритм-н-блюзу та фанку, в дусі тих самих Blues Brothers і Joe Cocker. Його звук – “співає” драйвова гітара в обрамленні соковитих, “качевих” рифів електрооргана під безкомпромісний, енергійний ритм з насиченими акордами духової секції. Його підхід – розповідати історії, заводити зал і, звичайно, імпровізувати. “Я беру 12 пісень і граю їх три години. І це не рахуючи виходу на біс “- так характеризує своє шоу сам Вілл.

WILL JACOBS у 24 роки став одним з найвідоміших музикантів Чикаго. Він талановитий і дуже харизматичний, відомий своєю шаленою енергетикою на живих виступах під час яких він розповідає історії та увесь час імпровізує.

Вілл почав свою музичну кар’єру у 12 років, виступаючи на сцені Buddy Guy’s Legends та інших ключових клубів Чикаго. Уже в 14 – він став спів-лауреатом премії Grammy (у складі New Trier High School Jazz Band).

Широку популярність йому принесла перемога на Chicago Blues Challenge. Критики, відзначаючи його манеру гри на гітарі і глибокий блюзовий вокал, порівнюють його з такими ветеранами жанру, як Бадді Гай, Альберт Кінг, Лютер Еллісон.

Зараз Вілл пише авторську музику в кращих традиціях “золотого періоду” чиказького блюзу і дає гастролі і концерти по всьому світу. За його плечима виступи з Breezy Rodio, тричі номінованим на Греммі Billy Branch & the Sons of Blues, Linsey Alexander Blues Band, Carl Weathersby, Eddy “The Chief” Clearwater, Marcos Coll (Rolling Stones) та іншими зірками блюзу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини