70781
15:06 7.122018

До Дня місцевого самоврядування в Ужгороді нагородили кращих працівників міськради, громадських та культурних діячів, журналістів

Життя 3926

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Він встановлений згідно з Указом Президента від 25 листопада 2000 року «враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності». За великим рахунком, День місцевого самоврядування – це свято української громади.

З цієї нагоди, у п’ятницю 7 грудня, у Закарпатському обласному театрі ляльок, відбулися урочистості. На святі були присутні: міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, заступник міського голови Ігор Фартушок, керуюча справами виконкому міськради Олена Макара, а також працівники Ужгородської міської ради, депутати, представники громадських організацій, журналісти.

– На нас лежить величезна відповідальність. Ми навіть іноді собі не усвідомлюємо, що й освіта, і медицина, благоустрій, інфраструктура – це усе залежить від нашої з вами результативної роботи, – звернувся до присутніх міський голова. – Тому користуючись нагодою, вітаю усіх з цим святом! Ми одна команда. Від того, як ми успішно будемо працювати, внесемо свою невеличку лепту в подальший розвиток міста.

Тож під час урочистостей міський голова вручив низку відзнак Закарпатської обласної та Ужгородської міської рад кращим працівникам міської ради та виконкому, депутатам, громадським та культурним діячам, журналістам.

Почесною грамотою Закарпатської облради відзначили секретаря Ужгородської міської ради Андріану Габор та депутата міськради Олесю Афанасьєву. Подяку облради вручили заступнику Ужгородського міського голови Василю Гомонаю, депутату міськради Андрію Рибі.

Богдан Андріїв грамотами міськради нагородив депутата Ужгородської міської ради Олену Камінську за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного танцювального руху та призові місця на міжнародних танцювальних конкурсах; депутатів  Ужгородської міської ради Золтана Куліна та Юрія Мандича за активний захист інтересів національних меншин Ужгорода і сприяння їх інтеграції в українське суспільство; заступника начальника відділу роботи з депутатами та постійними комісіями Наталію Лукшу, начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності управління освіти Любов Брензович.

Крім того, грамоти вручили цілій низці працівників Ужгородської міськради, громадським та культурним діячам.

Приємно, що не забули на святкуваннях і про журналістів. За всебічне висвітлення діяльності Ужгородської міської ради,  високий професіоналізм, активну життєву позицію грамотами нагородили і журналістів: телеканалу «Ужінформ» Андріану Баран, телеканалу «UA: Закарпаття» Яну Тегзу, телеканалу «М-Студіо» Мар’яну Мартин, телеканалу «Sirius» Ірину Крупко, телеканалу «1 кабельний» Вероніку Фреган, «21 каналу» Євгенію Фанту та Юлію Опаленик, газети «Наш Ужгород» Марину Алдон, в.о. головного редактора газети  «Ужгород» Олексія Мегелу, журналістку газети та інтернет-видання «Карпатський об’єктив» Христину Біклян, головного редактора інтернет-видання «Закарпатський кореспондент» Василя Смагу.

На завершення урочистостей на глядачів чекав цікавий концерт.

Христина БІКЛЯН

Фото: Ужгородська міська рада

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах