11:00 30.052016
На Мукачівщині монахи варять пармезан.ВІДЕО
Життя
4163
Ракошинський монастир у своєму господарстві має понад 40 корів, тож вирішив опанувати і мистецтво сироваріння.
Під керівництвом італійського фахівця місцеві навчилися готувати кільканадцять різновидів смакоти, у тому числі й овечі сири, а також твердий сир на зразок пармезану.
До Монастирської сироварні приїжджають шанувальники сиру з усіх куточків Закарпаття, та й не тільки.
Деталі – у розповіді сировара в сюжеті від Ужгородського прес-клубу у рамках проекту за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.
Зйомка: Золтан Январі та Наталі Панько
Монтаж: Наталі Панько
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На кордоні зі Словаччиною затримали двох іноземців, які спершу тікали від закону з Чехії, а потім і з України
19:56
Вифлеємський вогонь миру прибув до Ужгорода
19:34
Звернення 14-річної дитини про допомогу: омбудсман перевірив умови проживання родини на Великоберезнянщині
18:59
В Ужгороді відзначили початок Хануки
18:24
Жива чи штучна. Скільки коштують ялинки на Закарпатті
17:52
Закарпатські сноубордистки вийшли на старт нового сезону
16:45
«Місто»: виставка робіт закарпатських художників у Генеральному консульстві Словацької республіки
14:19
«Біблія – найвідоміша книга світу»: виставка в Ужгородському замку
13:20
Вижити за три тисячі. Квест для закарпатських пенсіонерів
12:18
Персональна виставка робіт Тараса Табаки «Принцип гештальту»
11:42
Всі новини
Головне
Публікації
Жива чи штучна. Скільки коштують ялинки на Закарпатті
17:52
Закарпатські сноубордистки вийшли на старт нового сезону
16:45
Вижити за три тисячі. Квест для закарпатських пенсіонерів
12:18
Ужгородка в'яже новорічні прикраси
10:33
Свекруха регулярно знущалася над невісткою та виганяла її з дому
17:39
Всі Публікації
Фото
Відео