6167
14:30 25.052016

Відкриття авіарейсу дасть закарпатцям нові можливості. ФОТО

Життя 3735

25 травня відбулася прес-конференція щодо відкриття нового авіарейсу Кошице-Стамбул на якій були присутні заступник директора Міжнародного аеропорту м. Кошице Томас Янкус та заступник генерального директора «Turkish Airlines» Левенд Арісой.

IMG_2554

Відкриття цього авіарейсу дає закарпатцям нові можливості, адже м. Кошице дуже близько до нас і ми за лічені години можемо туди дістатись. А звідти вже літаком у Туреччину, в аеропорт Стамбула ім. Ататюрка, який є одним з провідних аеропортів світу і має рейси у 116 країн світу.

Томас Янкус розповів: «На даний час з Міжнародного аеропорту м. Кошице до Києва ми маємо 4 рейси, які літають протягом тижня. Наш аеропорт з’єднує з 3-ма головними центрами Європи – Відень, через Австрійські авіалінії, Прагу через Чеські авіалінії, Варшаву через Польські. Прибувши в одне з цих міст, ви можете злітати в будь-яку точку світу, вибравши найвигідніший варіант по ціні та часу. Є також можливість придбати дешеві квитки через систему low cost. Наприклад, до Англії є 10 таких рейсів на тиждень, у літній період. Ми відкриваємо нові можливості для нашого аеропорту, і співпраця з «Turkish Airlines» є вагомим кроком».

Далі, слово взяв Левенд Арісой: «Turkish Airlines» вже 5 років поспіль обирають однією з найкращих авіакомпаній Європи. Наші літаки мають 280 напрямків по всьому світі. А 16 червня почнуться польоти ще й з Кошице. Спочатку, будуть тільки 3 рейси в тиждень, але поступово збільшимо цю кількість. Ціна квитка теж для початку, буде трохи нижчою, від 90 євро в залежності від дати, кількості пасажирів та класу. Всього за 2 год. ви вже в Стамбулі. Наші авіалінії вже мають рейси до 9 міст України, серед них Херсон, Запоріжжя, Київ, Івано-Франківськ. Рейси до Сімферополя та Донецька зупинені. Кошице – це не тільки частина Словаччини, це місто є близьким і до українського м. Ужгород, і до угорського м. Мішколц, тому мешканці цих міст теж зможуть користуватися цим авіарейсом».

На завершення, як сюрприз від представника «Turkish Airlines» були розіграні 2 квитки на переліт у будь-яку країну світу. Переможцем виявилась журналістка Іванна Бедей.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах