59521
15:09 8.072018

В Ужгороді відбулося свято для власників ретро-байків

Життя 2174

Сьогодні в Ужгороді вже вдруге провели відкриту першість міста з дунгрейсінгу «Дунгов челендж». Змагання пройшли у тому числі за підтримки управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради.

В офіційному відкритті заходу взяли участь міський голова Богдан Андріїв та його заступник Василь Гомонай.

Богдан Євстафійович привітав учасників змагань, побажав успіхів, подякував організаторам та запевнив, що міська рада готова і в подальшому підтримувати їхні починання.

Один з організаторів дійства, керівник об’єднання “Ретроспектива Ужгород” Дмитро Ленарт подякував усім, хто приїхав на захід, відзначив, що змагання здобувають все більшу популярність, ними цікавляться мотоциклісти і з інших областей.

Напутні слова почули учасники і від головного судді змагань, судді міжнародної категорії, голови Закарпатського обласного осередку Федерації мотоциклетного спорту України Віктора Стегури.

У Боздоському парку, де проходив “Дунгов челендж”, нині змагалися 24 спортсменів – і дорослих, і дітей. Пари на заїзд визначалися жеребкуванням. Навіть дощ не став спортсменам на заваді: провели заїзди у кількох категоріях та завершальний суперзаїзд, зараз відбудеться церемонія нагородження переможців.

Традиційними «дунговами» називають ретромотоцикли з об’ємом двигуна до п’ятдесяти кубів, у парку сьогодні деякі ретромотоцикли можна було побачити на виставці, яку там організували.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах