52655
11:46 5.042018

У Виноградові побудують притулок для собак, аналогів якому поки що немає в Україні

Життя 2292

Моніторинговий комітет у Польщі проголосував за 17 грантових проектів з 248, один із яких виноградівський притулок для бездомних собак.

p_314906_1_slidertop2

Виноградівська громада більше двох років змагалася за цей проект. І ось, нарешті фінішна пряма — фінансування проекту затверджено.

Як повідомляє міськрада міста, наприкінці березня у польському місті Білосток відбулося засідання Спільного Моніторингового Комітету Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

На цьому засіданні спільний Моніторинговий Комітет прийняв рішення профінансувати 17 спільних проектів із 248, що були подані організаціями трьох країн. Зі всього переліку проектів тільки дві головні організації з України (м. Виноградів та м. Львів) отримали перемогу, інші організації – з Польщі та Білорусі.

Сума фінансування проекту з боку ЄС складає 601 057,08 євро.

В якості головного заявника партнерами виступили – Центр інвестицій та розвитку, в якості партнерів – Виноградівська міська рада та Асоціація захисту тварин у місті Жешув (Польща).

Нагадаємо, цим Проектом передбачено створення в місті Виноградів сучасного Центру контролю за тваринами, який не матиме аналогів в Україні.

Центр планується збудувати та обладнати відповідно до європейських стандартів й випробувати в період впровадження проекту.

Притулок на околицях Виноградова загальною площею 179,95 кв. м. буде розташовуватись за очисними спорудами по вул. Лейзмана.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах