51805
20:32 25.032018

Знайдіть свій власний імідж

Життя 10916

Наш зовнішній вигляд, манера тримати говорить замість нас.

s2495

Особливу привабливість жінці надає постава. Ваша манера сидіти багато може розповісти оточуючим. Якщо ви сидите вільно, ззаймаючи весь стілець, спираючись на його спинку, то зі сторони ви виглядаєте досить впевнено. Долоні, покладені на коліна симетрично, напроти, складають враження тривожного очікування. Досить умісно нахилити коліна до ніжки стільця – це виглядає елегантно і візуально подовжує ноги.

Находячись у суспільстві, послідкуйте особливо пильно, чи не сидите ви до когось боком чи спиною. У деяких людей це може викликати роздратування. Якщо в приміщені є крісла, то сміливо присажуйтесь на них – вони призначені саме для дам, для чоловіків місця на стільцях. Перед тим як сісти, жінка повинна потурбуватися про те, щоб виглядати елегантно: поправити спідницю чи притримувати плаття при цьому не рекомендується.

Вміння красиво стояти досягається важче. Стояти краще прямо: опора на одну ногу справляє у оточуючих враження, що перед ними людина безвольна і втомлена. Пряма спина дозволяє втягнути живіт і розправити плечі. Горду поставу і пряму спину створює злегка при підняте підборіддя. Дамі він придає благородство, у чоловіків свідчить про впевненість в собі.

Багато про характер говорить  хода. Широкі кроки не являються ознакою впевненості і енергійності, навпаки, складають враження суєтливості. Необхідно пам’ятати, що, чим вищій каблук, тим коротші повинні бути кроки. Рухи жінки будуть елегантні і благородні, якщо вона при ходьбі буде тримати корпус прямо. Виляти бердами умісно тільки на подіумах. Бедра намагайтеся тримати нерухомо, рухатися повинні тільки ноги. Не поспішайте різко нахилятися за впавши предметом – робіть це спокійно і з задоволенням.

 

Підготувала матеріал

практичний психолог

Чепур Ольга Сергіївна

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах