Майже сорок бджолярів представлять мед та вироби з нього на фесті в Ужгороді
Медову паленку міцністю 70 градусів виготовлятимуть упродовж двох днів у рамках майстер-класу під час уже традиційного «Медовуха-Фест» в Ужгороді, який цього року проходитиме 17-18 лютого. Можна буде відслідкувати весь процес «виробництва», з консультаціями і «розкриттям секретів» від фахівців, скуштувати і придбати напій. Ярмарок солодкого сонячного продукту розташується на набережній Незалежності.
Як повідомив голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях, очікують близько 40 виключно закарпатських бджолярів, які представлять мед і широку палітру медопродуктів та виробів із них.
Теж уже традиційно на фестивалі буде «хедлайнером» один із готових хмільних медових напоїв. Зокрема, цього року – медовий бальзам – настояна на меді 28-30 градусна витяжка 9 цілющих трав нашого краю.
На «Медовуха-Фест» будуть реалізовувати свою продукцію також винороби, сировари, виробники сувенірів. Можна буде і скуштувати традиційні закарпатські страви, на сцені триватиме марафон виступів фольклорних самодіяльних та професійних колективів із усього Закарпаття.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися