47124
20:11 29.122017

Хустські старшокласники провели пряму трансляцію із палацу Снігової королеви

Життя 5289

У школах Хуста та району в ці дні проходять новорічні ранки. Дітки у різноманітних костюмах танцюють навколо ялинки та розповідають вірші. А за це Дід Мороз і Снігуронька дарують їм солодощі.

DSC_1275

Однак у деяких навчальних закладах міста над Тисою традиційні святкування, окрім хороводів та конкурсів, урізноманітнюють ексклюзивними новорічними виставами, театралізованими дійствами, ідейними натхненниками, режисерами та акторами яких водночас виступають старшокласники.

Таке ексклюзивне свято, сповнене щирих дитячих емоцій та справжньої радості, відбулося у Хустській СШ I-III ст. №3. Особливо тут постаралися для малечі – учнів початкової ланки: старшокласники провели для них театралізоване дійство у вигляді прямої трансляції з палацу Снігової королеви, де головними героями, окрім господарки, стали її вірні охоронці-олені, казкові персонажі Баба-Яга, Дід Мороз, Снігуронька. Шквал емоцій викликав у діток запальний танцювальний батл між янголами і чортиками.

DSC_1177

Опісля й сама малеча розважилася під новорічні мелодії, а всі бажаючі мали нагоду зробити фото на згадку в тематичній фотозоні, облаштованій старшокласниками.

“Проведені в школі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2018 року. Ми раді, що творче ноу-хау всім сподобалося, будемо й надалі залучати старшокласників до проведення подібних заходів. Адже вони у нас неймовірно креативні й талановиті”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” заступник директора з навчально-виховної роботи Наталія Грига.

“У такому ракурсі третій рік поспіль ми проводимо шкільні святкування, і кожного року вони стають цікавішими та оригінальнішими. Старшокласники залюбки долучаються до творчої роботи, проявляють неабиякі акторські здібності, стимулом для них є бурхливі оплески вдячного глядача”, – каже педагог-організатор Тетяна Ковач.

До речі, новорічні цікавинки (фотозони, прикраси) були майже у кожному класі початкової ланки Хустської СШ I-III ст.№3. А деякі першокласники за ініціативи творчих класних керівників навіть зробили перші акторські проби, подарувавши кілька хвилин свята для своїх батьків.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах