46948
09:18 26.122017

Ужгородців запрошують святкувати разом з угорськими мелодіями

Життя 2759

У багатьох закарпатських оселях вже миготять веселими вогниками ялинки, столи ваблять святковими стравами, родини збираються дружнім колом, пускають колядників.

Уг мелодії 2

Урочисті літургії і колоритні бетлегеми, радість і сміх, подарунки і сюрпризи, гості і частування – для християн західного обряду Різдво вже настало! Важко залишатися осторонь і тим, хто ще чекає на народження маленького Ісуса. І якщо не самим святом, то його передчуттям живе кожна оселя і кожна родина.

Поринути у чарівну атмосферу Різдва запрошують і камерно-інструментальний ансамбль «Угорські мелодії» та солістка Закарпатської обласної філармонії Катерина Гажо (орган): 27 грудня артисти представлять програму «Együtt ünnepelünk!» («Святкуємо разом!»). На меломанів чекають колядки і відомі різдвяні мелодії, угорські, словацькі, українські народні пісні і танці, арії і дуети з відомих оперет, шедеври світової музичної класики. Крім Катерини Гажо соло виконають Оніка Нодь (сопрано), Іштван Халус (тенор), Андрій Свид (тенор, контрабас), Євген Цанько (акордеон) та керівник колективу Діана Гавата (віолончель). І вже традиційно не обійдеться без запальних угорських чардашів танцювальної пари у складі Андріани Торбич та Іштвана Кекерченя. Ведуча – Наталія Сентимрей. Початок о 18.30.

Підготувала Таїсія Грись

27.12

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах