42663
13:07 13.102017

В Ужгороді відбудеться Stand Up Comedy від кращих стендап-коміків України

Життя 6444

111Stand Up Comedy – абсолютно нове і свіже гумористичне шоу від кращих стендап-коміків України з кращих телевізійних камеді-шоу країни, запевняють оргнізатори.

У цьому шоу немає заборонених тем і цензури, для коміків є одне правило – “головне щоб було смішно”. Всі жарти стендаперів засновані на реальних подіях і від цього вдвічі смішніше.

Жанр стендапа прийшов до нас із США і Британії, оскільки на Заході це найпопулярніша форма комедії. Джиммі Керрі, Едді Мерфі, Кріс Рок, Х’ю Лорі (Доктор Хаус), Роббі Ульямс – всі ці хлопці починали зі стендап-комедії.

У п’ятницю 13-го жовтня, о 19.00, у клубі “Фантом” для Вас виступатимуть:

Максим Коновал – один з кращих коміків Білорусії, переможець “Стендап-шоу” на “Новому каналі”. Макс так само встиг не раз розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового та виграти 50 000 грн в передачі “Розсміши коміка”.

Антон Тимошенко – учасник “Ліги сміху”, а так само один з небагатьох хто виграв супер-гру в передачі “Розсміши коміка” і отримав 100 000 грн.

Фелікс Редька – наймолодший комік в цьому складі. Але, не дивлячись на вік він вже учасник “Ліги Сміху”, а так само нового гумористичного шоу на каналі ICTV “Комік на мільйон”.

Андрій Щегель – найскандальніший і брутальний комік столиці. Переможець Московського фестивалю стендап-комедії. Він жартує про те, про що інші бояться. Йому плювати на всі телевізійні нагороди і передачі – він справжні втілення стендап-андеграунду.

Це не КВН, що не Comedy Club, це дещо нове!”, – запевняють організатри.

comedy_Uzhhorod_V2_PREVIu

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах