39721
13:16 5.092017

Хустщина все ще шукає туристичний бренд

Життя 2547

брендЗ метою залучення учнів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчально-виховних закладів району до участі в конкурсі на розроблення туристичного бренду (логотипу та гасла) Хустського району термін прийому заявок продовжено до 15 вересня 2017 року.

Основними вимогами до створення логотипу та гасла є унікальність та лаконічність; поєднання та відображення природного, рекреаційного та історико-культурного потенціалу туристичної Хустщини, для використання його як знаку товарів і послуг.

Запрошуємо всі загальноосвітні школи та навчально-виховні заклади Хустщини долучитися до розробки туристичного бренду Хустського району. Чекаємо на ваші пропозиції! Проявіть себе! Покажіть як ви любите свою Хустщину і тоді, можливо, саме ваша ідея ляже в основу туристичного бренду. Переможці конкурсу отримають призи та грошову винагороду, – інформує Хустська РДА.

Більш детальну інформацію стосовно участі в конкурсі, а саме заявку на участь, технічні вимоги до конкурсних робіт, положення про конкурс можна отримати за адресою: 90400, м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 21, кабінет № 15 (сектор туризму Хустської райдержадміністрації) та на офіційній веб-сторінці Хустської райдержадміністрації www.khust-vlada.gov.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах