37261
09:44 27.072017

На Закарпатті відпочивають діти з прифронтової Луганщини

Життя 1764

Тридцять школярів із Станично-Луганського району Луганської області відпочивають на базі Воловецької філії Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

26

Двотижнева програма перебування на Закарпатті передбачає цікаве та змістовне дозвілля: конкурси, вікторини, майстер-класи, спортивні змагання, екскурсії по області. У середу, 26 липня, в рамках відвідин обласного центру, діти зі сходу країни завітали в Закарпатську ОДА, для зустрічі з очільниками краю. Школярі вручили Геннадію Москалю та Михайлу Рівісу каравай, поділилися враженнями про відпочинок та подякували за можливість оздоровитися на Закарпатті. Діти ж отримали від керівників краю пам’ятні подарунки – наручні годинники.

Геннадій Москаль під час розмови цікавився станом справ у Станично-Луганському районі, адже неодноразово відвідував його під час керування Луганською військово-цивільною адміністрацією.

«Уся програма для дітей спрямована на те, щоб кілька днів, проведених у мирному Закарпатті, засвідчили: хоч ми живемо у різних кінцях країни, цінуємо свою самобутність, але помисли, мрії та бажання Сходу та Заходу єдині», – зазначає голова ОДА.

Після зустрічі, школярі також ознайомилися з будівлею Закарпатської облдержадміністрації, зокрема з роботою унікального ліфта – патерностера.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах