36595
11:18 13.072017

В Ужгороді почнуть вирощувати саджанці за новими технологіями

Життя 2406
Цими вихідними представники ДП «Ужгородське лісове господарство» (директор підприємства Василь Кий та провідний інженер лісового господарства Неля Юричко) з робочим візитом відвідали підприємство Semenoles, що підпорядковується ДП «Ліси Словацької Республіки (Lesy SR)».
иииииии
 
«На запрошення колег цими вихідними ми відвідали Словаччину для того, щоб особисто ознайомитися з роботою їх у напрямку лісорозсадницької справи. Словацький досвід показує, що нам є до чого прагнути. Цей візит дасть поштовх і до розвитку лісових розсадників на Ужгородщині, в яких лісові господарники скоро вирощуватимуть саджанці за новими технологіями», – відзначив Василь Кий.
 
Підприємство Semenoles спеціалізується на вирощуванні рослин із відкритою та закритою кореневою системою, з яких 75% призначено для лісовідновлення лісів Словацької Республіки, а 25% реалізується на потребу вітчизняних і зарубіжних замовників. У лісових розсадниках підприємства на площі 12 га щорічно вирощується близько 500 тис. шт. посадкового матеріалу. Також, підприємство націлене на вирощування і продаж декоративних рослин, призначених для озеленення.

декоративних рослин, призначених для озеленення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах