3315
12:14 28.042016

Іршаву в тестовому режимі прибирали пилососом. ФОТО

Життя 2550

Іршавчани мали змогу бачити на дорогах районного центру спеціалізований автомобіль, який проводив прибирання технічним способом.

1

Цей вуличний пилосос працював у місті в тестовому режимі і ним прибирали узбіччя центральних доріг.

Протягом шести годин автівкою очищали автошляхи уздовж тротуарів. У процесі прибирання виявилося, що краще очищення проведено у тих місцях, де дорожнє покриття примикає до бордюру тротуару. Разом із тим, у місцях де є вибоїни обабіч дороги, прибирати значно складніше і необхідно проїжджати і чистити по кілька разів. Тому, очевидно аби використовувати подібну техніку у майбутньому, безумовно слід заасфальтувати всі вибоїни уздовж тротуарів.

Також, як з’ясувалося, навесні центральні автодороги біля тротуарного бордюру усипані тонами висівки, яку застосовують для підсипки доріг і тротуарів взимку. Її, очевидно, очистити ручним способом не вдасться.

Отже, у принципі використання вуличного пилососу є альтернативним і ефективним варіантом ручному прибиранню, особливо після зимових місяців, оскільки дозволяє заощаджувати час, а разом із тим зменшувати затрати людської праці.

3

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах