3262
20:40 27.042016

У Хусті запустили два із трьох фонтанів. ФОТО

Життя 4614

На минулому тижні водограї протестували, а 27 квітня вони запрацювали, радуючи краян приємною прохолодою та мелодійним шумом води.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Ми з нетерпінням чекали, коли фонтани відновлять роботу, адже наразі, у пік цвітіння нарцисів, у місті дуже багато туристів, тож відтепер вони мають змогу насолодитись красою оновленого середмістя, а не тільки унікальними рослинами, – каже мешканка Хуста Олеся Пилип.

Але особливо до снаги водограї молоді, яка цілий день влаштовує біля водограю фотосесії.

-Жити в Хусті і не мати селфі біля центрального фонтану – це все одно, що жити в Ужгороді і не мати фото сакури, – запевняє студентка Лариса Довгань.

На черзі в місті над Тисою запуск ще одного штучного гейзера – у парку.

-Фонтани на Майдані Незалежності ми запустили з нагоди відкриття Великоднього ярмарку та до Дня міста. Третій, найновіший водограй, запрацює на третій день Пасхи, під час урочистостей з нагоди офіційного відкриття відреставрованого парку відпочинку. На цю подію краяни чекали багато років, тож уже за кілька днів у зоні дозвілля пройде чимало цікавих розважальних заходів, у тому числі – для малечі. Парк відкриватимуть під супровід міського духового оркестру і у його відкритті візьмуть участь представники Закарпатської ОДА, парламентарі, – розповів для редакції новин «Карпатського об’єктива» керуючий справами Хустського міськвиконкому Василь Сабадош.

Слід зазначити, що з населеного пункту, у якому десятиліттями не працював жоден штучний водограй за два роки Хуст перетворився на справжнє місто фонтанів, а у планах мерії на найближчий час оздобити закарпатське містечко ще й скульптурними композиціями.

Марина АЛДОН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах