30444
19:30 28.042017

У Закарпатській обласній бібліотеці знайшли труп!

Життя 2358

Саме таку шокуючу інсталяцію облаштувала володарка премії «Коронація слова»  на презентації свого роману «Коли приходить темрява» в Ужгороді.

 unnamed

27 квітня в Закарпатській ОУНБ ім. Ф. Потушняка відбулася презентація гостросюжетного детективу «Коли приходить темрява»  Ксенії Циганчук.  Це дебютний роман молодої письменниці, з яким вона перемогла у номінації «Найкращий гостросюжетний детектив» на авторитетному літературному фестивалі «Коронація слова».

В Ужгороді Ксенія Циганчук шокувала гостей, які прийшли на презентацію, незвичною інсталяцією: посеред залу лежав «труп» людини – жертва маніяка з її роману. Це додало неабиякого інтересу до самої авторки та   її книги. Модерувала захід бібліотекар відділу обслуговування Мар’яна Ничка.

unnamed (1)

Ксеня Циганчук – філолог, викладач іноземних мов, проживає у місті Рівне. Змалечку захоплювалася «жахливчиками» і мріяла написати свій. Сьогодні авторка – перспективна письменниця, яка захоплює читача, витримує інтригу та «лоскоче» нерви. У Ксені Циганчук вже готовий другий детектив, тому з нетерпінням чекаємо її в Ужгороді знову.

 

 

 

Мар’яна Ничка,

бібліотекар відділу обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім.  Ф.Потушняка

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах