Лекції, дегустації та майстер-класи: як буде працювати винний лекторій на фестивалі «Sakura Wіne» 22-23 квітня
Для всіх гостей фестивалю «Sakura Wine» у суботу та неділю, 22-23 квітня на 2 поверсі історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо» буде працювати винний лекторій та кінозал: у програмі багато цікавих лекцій про виготовлення вина, майстер-класи з приготування різних видів риби, дегустації від провідних закарпатських виноробень.
Час роботи фестивалю у п’ятницю, 21 квітня: з 14:00 до 22:00.
У суботу, 22 квітня: з 10:00 до 22:00, у неділю, 23 квітня, з 10 до 21:00.
Вхід на фестиваль буде платним – 30 гривень
Програма лекцій, дегустацій та майстер-класів на 22-23 квітня:
22 квітня, 14:00-15:00
Олександр Бедя – голова ГО “ІРТС” – “Громадська організація “Ініціатива регіонального розвитку та транскордонного співробітництва з лекцією “Навчально-дослідна ділянка европейських сортів винограду “Троянда Карпат”
15:00-16:00
Добоній Інна – викладач Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій. Викладає спецдисципліни “Бродильне виробництво і виноробство”з лекцією “Використання пряно-ароматичної сировини, Закарпаття і технології вермутів”
16:00-17:00
Роман Чегіль – ТМ “Чизай” з лекцією “Подорож з ароматом вина” (Лекція про завод, про туристичні продукти ТМ “Чизай”, про гарне вино)
17:00-18:00
Презентація книги та дитячий майстер-клас (Презентація книги “Маленька собачка придбає господаря” + дитячий майстер-клас)
18:00- 21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
23 квітня, 11:00-14:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
14:00-15:00
Юрій Коваленко, магазин “Українська Риба” з двома лекціями «Водні багатства Закарпаття» та «Краса української аквакультури» ( Дізнаємося, які п’ять видів форелі вирощують на Закарпатті, як вибирати червону ікру, де купити та яка реальна вартість закарпатської форелі? Приготуємо разом форель, підуст, марену. Дізнаємося все про морепродукти: устриці, мідії, раки; чорноморська рибу (калкан, катран, скат, барабуля, сарган, кефаль), дунайський оселедець, особливості та поживну цінність, а азовську річкову рибуа
15:00-16:00
Лекція та дегустація від «Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецького»
16:00:-17:00
Возняк Аліція – маркетолог ТМ “Карпати Насолоджуйся” з лекцією та дегустацією м’ясних виробів “Сучасні тенденції в галузі харчових продуктів”
17:00-18:00
Ольга Тоічкіна, “Cotnar” з лекцією та дегустацією закарпатського вина “Історія виноробства на Закарпатті”
18:00-21:00
Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися