29842
18:45 20.042017

Лекції, дегустації та майстер-класи: як буде працювати винний лекторій на фестивалі «Sakura Wіne» 22-23 квітня

Життя 4767

Для всіх гостей фестивалю «Sakura Wine»  у суботу та неділю, 22-23 квітня на 2 поверсі історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо» буде працювати винний лекторій та кінозал: у програмі багато цікавих лекцій про виготовлення вина, майстер-класи з приготування різних видів риби, дегустації від провідних закарпатських виноробень.

винний лекторій

Час роботи фестивалю у п’ятницю, 21 квітня: з 14:00 до 22:00.

У суботу, 22 квітня: з 10:00 до 22:00, у неділю, 23 квітня, з 10 до 21:00.

Вхід на фестиваль буде платним – 30 гривень

Програма лекцій, дегустацій та майстер-класів на 22-23 квітня:

22 квітня, 14:00-15:00

Олександр Бедя – голова ГО “ІРТС” – “Громадська організація “Ініціатива регіонального розвитку та транскордонного співробітництва з лекцією “Навчально-дослідна ділянка европейських сортів винограду “Троянда Карпат”

15:00-16:00

Добоній Інна – викладач Свалявського технічного коледжу Національного університету харчових технологій. Викладає спецдисципліни “Бродильне виробництво і виноробство”з лекцією “Використання пряно-ароматичної сировини, Закарпаття і технології вермутів” 

16:00-17:00

Роман Чегіль – ТМ “Чизай” з лекцією “Подорож з ароматом вина” (Лекція про завод, про туристичні продукти ТМ “Чизай”, про гарне вино)

17:00-18:00

Презентація книги та дитячий майстер-клас (Презентація книги “Маленька собачка придбає господаря” + дитячий майстер-клас)

18:00- 21:00

Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство

23 квітня, 11:00-14:00

Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство

14:00-15:00

Юрій Коваленко, магазин “Українська Риба” з двома лекціями «Водні багатства Закарпаття» та «Краса української аквакультури» ( Дізнаємося, які п’ять видів форелі вирощують на Закарпатті, як вибирати червону ікру, де купити та яка реальна вартість закарпатської форелі? Приготуємо разом форель, підуст, марену. Дізнаємося все про морепродукти: устриці, мідії, раки; чорноморська рибу (калкан, катран, скат, барабуля, сарган, кефаль), дунайський оселедець, особливості та поживну цінність, а азовську річкову рибуа

15:00-16:00

Лекція та дегустація від «Виноробного господарства Князя П.Н.Трубецького»

16:00:-17:00

Возняк Аліція – маркетолог ТМ “Карпати Насолоджуйся” з лекцією та дегустацією м’ясних виробів  “Сучасні тенденції в галузі харчових продуктів”

17:00-18:00

Ольга Тоічкіна, “Cotnar” з лекцією та дегустацією закарпатського вина “Історія виноробства на Закарпатті”

18:00-21:00

Буде працювати кінозал, де можна буде подивитися цікаве кіно про вино та виноробство

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах