26916
20:06 6.032017

Закарпатським аудиторам та фінінспекторам представили нового керівника

Життя 1645

704-586 березня Голова Держаудитслужби України Лідія Гаврилова представила закарпатським державним аудиторам та фінансовим інспекторам нового начальника Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області Володимира Бойка.

У представленні також взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та перший заступник голови обласної ради Йосип Борто. Керівники краю побажали Володимиру Бойку успіхів на новій посаді, пише Закарпаття онлайн

01Довідка

Володимир Богданович Бойко народився 16 лютого 1985 року. Має вищу освіту. Працював на керівних посадах у приватних структурах та громадських організаціях. Народний депутат України VII скликання (Із 12 грудня 2012 року до 27 листопада 2014 року). Очолював підкомітет з питань Регламенту Верховної Ради України та парламентських процедур Комітету Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України. У 2015 році мобілізований у Збройні сили України. Проходив службу у складі 27-ї реактивної артилерійської бригади в зоні проведення АТО. З 2016 року до нині працював в структурі Держаудитслужби України, заступником начальника управління – начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами Управління Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах